ANKARA AYAŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem Mesajı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem Mesajı

Eğitime ve insana yapılan yatırım, geleceğe yapılan en önemli, en değerli ve en kalıcı yatırımdır. Bilgi çağının gereklerine uygun olarak iyi yetişmiş, donanımlı ve gençlerimizle aydınlık yarınlara ulaşabiliriz. Gençlerimizin iyi yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir.

2023 vizyonu doğrultusunda hareket etmek ve eğitimi planlamak ortak idealimizdir. Yönetici, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimizle uyum içinde, bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak, yegâne hedefimiz olacaktır.

Düşünen, üreten ve sorgulayan bireyler olarak yetiştireceğimiz güçlü yarınların sahibi çocuklarımız ile başladığımız 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 2.döneminde herkese sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

                                                                                                                                                          Filiz KILINÇ
                                                                                                                                                İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ömeroğlu Mah. Süzen 4. Cad. No 8 Ayaş / ANKARA - 0 312 712 10 36

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.